Chord Lagu Pamer Bojo - Nella Kharisma

(Intro) C F C Am Em
F G Em Am
F G C

C F C
koyo ngene rasane wong nandang kangen
Am Em
rino wengi atiku rasane peteng
F G Em Am
tansah kelingan kepengen nyawang
F Dm G
sedelo wae uwis emoh tenan
(Intro) F G
C F C
cidro janji tegane kowe ngapusi
Am Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F G Em Am
nangis batinku nggrantes uripku
F G C
teles kebes netes eluh ning dodhoku

(Intro)
Am Em F Am Em
Am Em F G C

(Chorus)
C Em
dudu klambi anyar
F
sing ning njero lemariku
Dm
nanging bojo anyar
G
sing mbo pamerke ning aku

Intro F G C
C Em
dudu wangi mawar
F
sing tak sawang ning mripatku
Dm
nanging kowe lali
G
nglarani wong koyo aku
F G
ning opo seneng aku
Em Am
yen mung nggawe laraku
F G C G
pamer bojo anyar ning ngarepku
C F C
cidro janji tegane kowe ngapusi
Am Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F G Em Am
nangis batinku nggrantes uripku
F G C
teles kebes netes eluh ning dodhoku

Intro:Am Em F Am Em
Am Em F G C

(Chorus)
C Em
dudu klambi anyar
F
sing ning njero lemariku
Dm
nanging bojo anyar
G
sing mbo pamerke ning aku
(Intro) F G C
C Em
dudu wangi mawar
F
sing tak sawang neng mripatku
Dm
nanging kowe lali
G
nglarani wong koyo aku
F G
ning opo seneng aku
Em Am
yen mung nggawe laraku
F G C
pamer bojo anyar ning ngarepku
F G
ning opo seneng aku
Em Am
yen mung nggawe laraku
F G C
pamer bojo anyar ning ngarepku

(Outro) C